Política de privadesa

hello world!

Qui som

Mas Panella és una casa de colònies gestionada per Petit Indi Esdeveniments SCP amb CIF J09864968 i adreça C/Veïnat de Sant Pere, 27 08490, Tordera (Barcelona). L'adreça web de Mas Panella és https://maspanella.com. El contacte amb l'empresa es realitza a través del núm. de telèfon 616 87 61 73 i del correu electrònic hola@maspanella.com.

La casa de colònies està legalitzada amb el núm. de registre CC000715 del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Contacte

Quan els visitants contacten amb l'empresa a través del correu electrònic, el formulari corresponent, telèfon, WhatsApp o altres xarxes socials, recollim les dades que es faciliten. En el cas del formulari es recull també l'adreça IP del visitant i la cadena de l'agent de l'usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Galetes

Si contacteu a través de la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l'adreça electrònica i la resta de dades a les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgiu d'emplenar les dades de nou quan torneu a omplir el formulari. Aquestes galetes duraran un any.

Els editors i administradors que tenen un compte i inicien sessió en aquesta pàgina web, se'ls definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanquin el navegador.

Quan s'inicia sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d'inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d'inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si se selecciona l'opció "Recordeu-me", l'inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d'inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l'identificador de l'entrada que acabeu d'editar. Caduca després d'1 dia.

Contingut incrustat d'altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d'altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l'altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si contacteu pel formulari les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol altre accés al formulari de contacte.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu enviat un formulari, podeu demanar que us enviem un fitxer d'exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On s'envien les vostres dades

Els enviaments de formulari dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat. Utilitzem el sistema de Google reCAPTCHA que utilitza les seves pròpies galetes i sistemes de gestió de dades.

Les dades dels formularis s'envien al nostre correu electrònic.